Välkomna till Table Talk – the blog

Jag heter Melanie Mattsson och jag är ansvarig utgivare för Table Talk – the blog. Jag hoppas att ni kommer trivas här och jag tror att jag har lyckats samla ett bra gäng av redaktörer för detta projekt.

En person som jag tror att ni verkligen kommer uppskatta är Max Holtz, han är en ung teologistudent som sitter inne på en gedigen kunskap i ämnet. Han frågade mig om jag verkligen ville ha honom som skribent och svaret var ett rungande JA! Max går sällan oemotsagd ifrån en diskussion men, ge honom en chans; jag lovar att du inte kommer ångra dig.

Stefan Sjöqvist och Max Holtz har i stort sett samma syn när det gäller teologi och Stefan går sällan heller ifrån en diskussion oemotsagd. Vad folk har emot dessa herrar har jag ingen aning om men, jag kan lova att det kan bli intressanta dikussioner i deras närhet.

Kristoffer Lundquist kommer att ta rollen som den mer laidback kinda guy här i bloggen. Han är inte typen som gör så mycket väsen av sig men… Intressanta diskussioner kommer du garanterat att få även med honom.

Du vet väl om att även DU själv kan komma med intressanta inlägg? Skicka bara att meddelande till Melanie Mattsson och ange den emailadress som du vill registrera hos oss så kommer en inbjudan inom kort.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: